NORGES OFFISIELLE LOKALMATPORTAL

Kvalitetssikret lokalmat for profesjonelle innkjøpere

Registrer deg!

For produsenter

  • Registrer deg og vis frem dine produkter og din bedrift. Trykk på "mer informasjon" for å se hvilke produkter som kan registreres.

Mer informasjon

Registrer som produsent

For innkjøpere

  • Registrer deg som innkjøper og få full tilgang til lokalmat fra hele Norge. Trykk "mer informasjon" for priser og betingelser.

Mer informasjon

Registrer som innkjøper

Nye produkter

Kinn Bryggeri

Rosa Kinn

Vestland

Rosa Kinn er eit lett og friskt øl med bringebær. Utgangspunktet er ein lys maltbase som vert syrna med ein kultur mjølkesyrebakteriar i meiskekaret over natta. Når ølet er kome på sekundærtank tilsett vi friske bringebær frå Fresvik i Sogn. Resultatet er eit fruktig syrleg øl med akkurat høveleg smak av bringebær. Rosa Kinn passar svært godt som apperitif eller til fruktdessertar.

Gå til produkt

Kinn Bryggeri

Pilegrim

Vestland

Pilegrim er ein lys og frisk engelsk bitter i Yorkshire-stil og det aller fyrste ølet som vart bryggja på Kinn Bryggeri i starten i 2009. Den er basert på den beste malten på marknaden: Maris Otter Pale Ale malt frå Thomas Fawcett, samt lys karamellmalt. Bitterheita er tydeleg og humlearomaen er frisk. Vi brukar hovudsakleg tradisjonelle engelske humlesortar (Target og Fuggles), for å gi den rette blandinga av krydder, jord og blomster. I tillegg gjev vi Pilegrim eit lite løft av amerikanske sitrustonar i aromaen med Centennial og Amarillo. Pilegrim blir tilsett eit enzym som bryt ned gluten frå bygg og er eit glutenfritt øl (<20 ppm). Passar fint til lyst kjøt, pizza, pasta og ikkje altfor sterkt krydra mat.

Gå til produkt

Kinn Bryggeri

Slåtteøl

Vestland

Slåtteøl er eit lett og friskt øl i belgisk saison-stil. Vi let trappistgjæra vår jobbe fritt opp imot heile 26 for å få eit godt utgjæra og krydderprega øl. Dette ølet er svært tørt, nærmast syrleg. Vi brukar Pilsner malt som basis og tilset mindre mengder surmalt, kveitemalt, karamellmalt og bayermalt. I tillegg brukar vi ein liten tanke sjokolademalt for ein djupare gylden farge. Humlinga er markant med Northern Brewer som bitterhumle, og klassikaren East Kent Goldings for ein balansert aroma med innslag av blomar og krydder.

Gå til produkt

Oslo Brewing Co.

Oslo Brewing Co.¤Empress Brew Woodland - Alkoholfri Honningsvin 275ml

Oslo

Elegant florals, leafy pine notes, light minerality with a sweet and tart balance. Ingredients: Heather flowers, pine cones, birch bark, juniper bush, blueberry, rose pepper, sea salt, hojicha green tea, water, kombucha, heather honey, flower honey.

Gå til produkt
Se flere