AdobeStock_3679170

Bli kjent med Lokalmatprodusenter, med fokus på trygg mat!

Les mer om lokalmatprodusentene her

Alt på stell

Vi krever at produsenten som skal stå hos oss, skal ha alt på stell. De skal ha gjort egenrevisjon og dermed bekreftet at de følger norske krav til trygg matproduksjon. Grunnen til det er enkel, i Norge har vi en forventning om at all mat er trygg. Alt på stell er også navnet på oblatet vårt som produsentene kan bruke for å synliggjøre at de bruker lokalmat.no som verktøy for å dokumentere trygg mat.

Les mer om trygg mat og Lokalmat.no

Kurs og rådgiving

Norges kompetanseplattform for lokale produsenter av norsk lokalmat

Om Lokalmat.no

Ønsker du å levere eller kjøpe trygg lokalmat? Registrer deg eller ta egenrevisjon på Lokalmat.no

Nye produkter

Søylands Biegard

Lynghonning frå Sotra 250g

Lynghonning hausta frå kystlyngheiene på Sotra /Øygarden. Mest frå røsslyng, men også frå klokke- og purpurlyng. 20 glas pr. eske

bjelle gamle gård

kalvesuss

Kalvesuss er et produkt med tradisjoner i vest-agder. Det er hovedsakelig oppkvernet kalvekjøtt med noe svor fra svin.

Skoli Gård

Kjøtt av frilandsgris

hel eller halv gris leveres som helt slakt eller oppdelt etter kundens ønske og vakumpakket