Produkter
Her kan du søke i alle produktene i Lokalmat.no. Du kan gjøre et fritekstsøk, søke i kartet eller sortere i kategorier og fylker.

Krinalefse
Tradisjonsrik, hjemmelaget lefse. Kjevlet og krina for hånd, og smurt med kanel og sukker.

Egglefse
Tradisjonsrik, hjemmelaget lefse. Kjevlet for hånd og smurt med egg, vaniljesukker og melis
Kvitlefse
Tradisjonsrik, hjemmelaget lefse. Kjevlet for hånd og smurt med kanel og sukker.
Møsbrømlefse
Tradisjonsrik, hjemmelaget lefse, kjevlet for hånd. En middagsrett som smøres med møsbrøm og stekes i panne, i stekeovn eller på takke.

Kvita Middelhavet
Frisk og mild fetaost-type av 100% geitemelk fra Beiarn. Oljelake smaksatt med krydder inspirert av det Italienske kjøkkenet og middelhavsretter.

Kvita Akevittkarve
Frisk om mild «fetaost»-type av dagfersk geitemelk fra Beiarn. Lagt på oljelake smakssatt med "gjenbrukt" karve fra akevittproduksjon hos Løiten Destilleri, som gir en dempet karvesmak og et behagelig hint av norsk akevitt. Veldig godt tilbehør til tapas og spekemat, til grillmaten, eller i en tradisjonell grønn salat.
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no