Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no

Produkter

Her kan du søke i alle produktene i Lokalmat.no. Du kan gjøre et fritekstsøk, søke i kartet eller sortere i kategorier og fylker.

laster google kart....
Merkeordninger

Klikk her for mer informasjon om merkeordningene.


Salgskanaler

Antall produkter: 3035
Grjotheim Gardsmat

Grjotheimpølse liten

Grjotheimpølse er spekepølse laget med litt elg, kjøtt fra frittgående svin og storfe som er foret på mesk fra Lom Bryggeri.

Grjotheim Gardsmat

Smakpølse liten

Smakpølse er spekepølse laget med litt karve, krydder og kjøtt fra frittgående svin og storfe som er foret på mesk fra Lom Bryggeri.

Grjotheim Gardsmat

Bryggerpølse liten

Bryggerpølse er spekepølse laget med litt sterkere krydder og kjøtt fra frittgående svin og storfe som er foret på mesk fra Lom Bryggeri.

The Kombucha

Eldtona Humlesnurr

Eldtona Black Humlesnur, er basert på Eldtona black men har fått tilsatt økologisk humle fra Sverige! Dette gir Kombuchane ei herlig lukt som minner om den fineste IPA. Denne er noko for øl folket og dei som ønsker ein stedfortreder for øl

The Kombucha

Eldtona Lion Energy

Eldtona Lion er kombucha laget på kvit te som er tilsatt Yerba Mate og Lions mane, her snakker vi norsk økologisk energi drikk med nesten ingen sukker!

The Kombucha

Eldtona Lady White

Eldtona White Lady er vår mest eksklusive kombucha, denne er brygget på utsøkt kvit te. Her finner man nyanser av Rose, Mango, pasjonsfrukt. Dette er vårt alternativ til champagne.

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no