Gå til lokalmat.no Logg inn
MENY

Produsentnettverk

Trøndelag Mat

Trøndelag Mat er et andelslag med trønderske mat- og drikkeprodusenter. I sortimentet vårt har vi ost, kjøttprodukter, skjenning, flatbrød, øl, honning, sjokolade, gomme, drikke, marmelader, sild, røye og kaffe.

Uvdalsbonden

Vår litt gjemte dal, Numedal, holder på mange skjulte perler både innen mat og opplevelser.

OPPDAL SMAK AV FJELL

Det beste fra Oppdalsfjella på ett fat.

AUK - SMAKER FRA STJØRDALSFØRET

I dalen vår er det i over flere tusen år lagt grunnlag for dagens tradisjoner, særegenheter og skjulte skatter. I Auk sanker vi møysommelig sammen, og legger på bordet, det aller beste vi har å gi deg. Hver for oss er vi gode, sammen blir vi enda bedre. I Auk jobber vi sammen for øke smaksforrådet ditt og gir deg våre aller beste smaksopplevelser.

RØROSMAT SA

Rørosmat SA er et andelslag med mange aktive matprodusenter som andelseiere. Selskapet Rørosmat SA og merket «Røros – mat fra Røros-traktene» skal være Norges tydeligste merkevare innen lokalmat, og bidra til verdiskaping for våre medlemmer.

GULDKORN SA

Guldkorn er et samarbeidsforum for hele verdikjeden innen mat og drikke i Østfold. Vår visjon er å bli Norges sterkeste region på mat og drikke.

MAT FRA TOTEN SA

Mat fra Toten er en merkevare for mat som er produsert på Toten.

HALLINGKOST SA

Hallingkost SA er et produsentnettverk for produsenter i Hallingdal.

EVENTYRSMAK SA

EventyrSMAK SA er en interesseorganisasjon for bedrifter og personer som produserer, bearbeider, selger eller serverer lokal mat i Buskerud.