Thorbjørnrud Ysteri AS

Rød Ku

  • Spesialitet

Halvfast rødkittost av type raclette laget på kumelk. Modnet i 3-5 mnd. egner seg på ostefatet, til frokost, lunsj til middag som raclette.

Melken hentes på vår egen gård Øvre kjekshus i Gran, 20 minutter fra hotellet hvor du også finner ysteriet. På Øvre kjekshus produseres ca 10 tonn melk på ku og sau i året. Det gamle svømmebassenget på hotellet er bygget om til ysteri, og innehar Jevnakers flotteste utsikt over Randsfjorden... "a cheese with a view"!

I salg hos Storgata 9 Landhandleri (Jevnaker), Hadeland Landhandel (Gran), Høvdinghallen Hadeland Glassverk (Jevnaker), Brandbu Torghall (Brandbu), Bondens Marked.

Oster Oppland


Thorbjørnrud Ysteri AS

Oppland

Thorbjørnrud har som visjon å være Norges mathotell nr 1 – med måltidet og unike lokalmatopplevelser som det vikt...

Gå til produsent
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, osteløpe, melkesyrebakterier. Ikke homogenisert.
Allergener Melk
Holdbarhet 3 mnd
Oppbevaring 0-4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 371/1560
Fett 21,3
– mettede fettsyrer 13,2
Karbohydrater 17,3
– sukkerarter >0,1
Protein 27,6
Salt 1,8

Innhold

Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, osteløpe, melkesyrebakterier. Ikke homogenisert.
Allergener Melk
Holdbarhet 3 mnd
Oppbevaring 0-4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 371/1560
Fett 21,3
– mettede fettsyrer 13,2
Karbohydrater 17,3
– sukkerarter >0,1
Protein 27,6
Salt 1,8

 

Produktvarianter

  • 3-4 kg
    EPD: 5389812
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Thorbjørnrud Ysteri AS

Thorbjørnrud Ysteri AS

Cheddar

Frisk og mild cheddar ystet av melk fra egne Jersey-kyr. Denne cheddaren er helt spesiell, den er faktisk den eneste i sitt slag i Norge, og den er ystet i hotellets gamle svømmebasseng.

Gå til produkt