Fagernes kjøtt AS

Arnoldpølsa

Spekepølse produsert etter en gammel og tradisjonell valdresoppskrift. Pølsene henger til modning i ca 3 mnd, og denne naturlige tørkemetoden er med å gir pølsa den helt spesielle smaken.

Kjøtt Spekemat og spekepølser Innlandet


 


Fagernes kjøtt AS

Innlandet

Fagernes Kjøtt A/S er en familiebedrift med produksjonslokaler og utsalgssted på Bruflat,  i Etnedal kommune i Valdre...

Gå til produsent
Ingredienser Storfekjøtt, småflesk, svinehjerter, svinelever, farin, salt (e250 nitritt), blod, krydder, løk.
Allergener Ingen
Holdbarhet 12 mnd
Oppbevaring -18 °c eller kaldere
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1661/397
Fett 30,3
– mettede fettsyrer 11,3
Karbohydrater 8,1
– sukkerarter 7,8
Protein 23,9
Salt 5,1

Innhold

Ingredienser Storfekjøtt, småflesk, svinehjerter, svinelever, farin, salt (e250 nitritt), blod, krydder, løk.
Allergener Ingen
Holdbarhet 12 mnd
Oppbevaring -18 °c eller kaldere

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1661/397
Fett 30,3
– mettede fettsyrer 11,3
Karbohydrater 8,1
– sukkerarter 7,8
Protein 23,9
Salt 5,1

Produktvarianter

  • 15 kg
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Fagernes kjøtt AS