Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
other_houses account_circle
  • close
  • Produkter
  • Produsenter
    close
    chevron_left Produsenter
    • Alle produsenter
    • Produsentnettverk
    • Hvorfor er egenrevisjon viktig?
    • Lokale historier
    Egenrevisjon Registrer deg
  • Innkjøper
  • Kurs og rådgiving
    close
    chevron_left Kurs og rådgiving
    • Kursoversikt
    • Besøksdag med gratis rådgivning
    • Kurs og Webinarer
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Bli med på HACCP-workshop Bli med på HACCP-workshop
  • Om Lokalmat.no
    close
    chevron_left Om Lokalmat.no
    • Om Lokalmat.no
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Bli med på HACCP-workshop Bli med på HACCP-workshop
  • Aktuelt
  • Registrer deg
  • search
    close
  • Logg inn
Bilde 1 - Kvita Middelhavet
Bilde 1 - Kvita Middelhavet

Kvita Middelhavet

Beiarmat

Frisk og mild fetaost-type av 100% geitemelk fra Beiarn. Oljelake smaksatt med krydder inspirert av det Italienske kjøkkenet og middelhavsretter.

#Oster #Krem- og fersk ost
Ingredienser Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, krydder (oregano, basilikum, paprika, løk, hvitløk) salt, vann, løpe, melkesyrekultur.
Allergener warning Geitemelk, melkesyrekultur - Melk
Holdbarhet 6 mnd
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 250 / 1038
Fett 20.2
– mettede fettsyrer 13.7
Karbohydrater 1.5
– sukkerarter 0
Protein 15.6
Salt 2.5

Innhold

Ingredienser Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, krydder (oregano, basilikum, paprika, løk, hvitløk) salt, vann, løpe, melkesyrekultur.
Allergener warning Geitemelk, melkesyrekultur - Melk
Holdbarhet 6 mnd
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 250 / 1038
Fett 20.2
– mettede fettsyrer 13.7
Karbohydrater 1.5
– sukkerarter 0
Protein 15.6
Salt 2.5
Produktvarianter
Kvita Salatost Middelhavet i Olje
EPD: 6103253 GTIN (F-pak): 7090052281116

Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
  • facebook
  • print
  • twitter
  • email
Captcha

Beiarmat

Nordland

Beiarmat lager ost av melk fra egen gård, og spesialoster av lokal melk fra gårder i Beiarn.

Alle produkter fra Beiarmat

Beiarmat

Kvita Akevittkarve

Frisk om mild «fetaost»-type av dagfersk geitemelk fra Beiarn. Lagt på oljelake smakssatt med "gjenbrukt" karve fra akevittproduksjon hos Løiten Destilleri, som gir en dempet karvesmak og et behagelig hint av norsk akevitt. Veldig godt tilbehør til tapas og spekemat, til grillmaten, eller i en tradisjonell grønn salat.

Nordland
  • #Oster #Krem- og fersk ost
Beiarmat

Kvita Chili & Anis

"Feta"-variant av geitemelk fra Beiarn i Nordland, lagt på rapsolje og tilsatt chiliflak og anis.

Nordland
  • #Oster #Krem- og fersk ost
For at nettleseren skal huske dine preferanser, bruker vi informasjonskapsler, også kalt “cookies”. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du samtidig måten vi bruker informasjonskapsler på.
  • Hjem
  • Utforsk
  • Kontakt oss
  • Om Lokalmat
  • Om Stiftelsen Norsk Mat
  • Vilkår
  • Informasjonskapsler
facebook
Logg inn
Registrer deg
Stiftelsen Norsk Mat

Pb 487 Sentrum
0105 Oslo

Tlf: 24 14 83 00
Epost: lokalmat@norskmat.no