ASK

¤ASK Passe Spekepølse av Frilandsgris med Fennikel og Grønn Pepper 250g Spekepølse

Kjøp hos ASKO
  • Spesialitet
  • Debio

Vurdering fra fagjury

PASSE er en salami basert på kjøttråvare av frilandsgris Kjøttet kommer fra Duroc-gris som har en slaktevekt på over 100 kg Produktet er håndverksmessig fremstilt på Ask gård foredling AS PASSE er en velbalansert salamipølse med farge som indikerer naturlige råvarer og ærlig foredling Pølsen er elegant med god pepper og fennikelsmak PASSE er et produkt i særklasse som utmerker seg innen norsk spekemat

×

Passe er en spekepølse av frilandsgris med fennikel og grønn pepper

PASSE salami er en mild og nydelig påleggs salami eller som topping på pizza eller tapas. Runde milde toner av fennikel og en fin krydder balanse gjør denne pølsen til vår bestselger.

På ASK gård er råvare, handtverk og dyrevelferd i fokus. Vi samarbeider men bonden Heinrich Jung om grisene. De er av rasen Duroc og bor fritt ute hele livet på 800 mål skog og mark. Soya er fjernet fra foret og erstattet med solsikke som er vesentlig mer bærekraftig og har samme verdier næringsmessige. Vi kaller denne grisen Øko ++ og er stolte av det.

Spekepølsene på ASK lages på Italiensk handtverk, kjøtt og urter kvernes, blandes og stoppes for hånd. Modnes og tørkes sakte i vårt spesial lagde klimarom.

Som en av få bruker ASK en egen Italiensk edelmugg på pølsene, det har flere fordeler, men bla er den med på å bidra med smak og møring av kjøtt og fett.

I salg hos ASK produktene finner du i landets ledende delikatessebutikker, restauranter, cafer og utvalgte dagligvare og i 160 Meny butikker.

Kjøtt Spekemat og spekepølser Viken


 


ASK

Viken

Produsent av av premium spekemat. Tuftet på Norske råvarer og Italiensk handverk. Råvarens kvalitet og fokus er vikti...

Gå til produsent
Ingredienser Svinekjøtt av frilandsgris, salt, økologisk krydder bla. økologisk grønn pepper og fennikel, økologisk druesukker, melkesyrebakterier.
Allergener -
Holdbarhet 240 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 2 - 10 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 410 / 1702
Fett 33
– mettede fettsyrer 11.3
Karbohydrater 1.3
– sukkerarter 0.9
Protein 26.9
Salt 4.9

Innhold

Ingredienser Svinekjøtt av frilandsgris, salt, økologisk krydder bla. økologisk grønn pepper og fennikel, økologisk druesukker, melkesyrebakterier.
Allergener -
Holdbarhet 240 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 2 - 10 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 410 / 1702
Fett 33
– mettede fettsyrer 11.3
Karbohydrater 1.3
– sukkerarter 0.9
Protein 26.9
Salt 4.9

Produktvarianter

  • ¤ASK Passe Spekepølse av Frilandsgris med Fennikel og Grønn Pepper 250g Spekepølse
    EPD: 5110242 GTIN (F-pak): 7090040910042 GTIN (D-pak): 7090040911049
  • Passe Skivet Salami
    EPD: 5825385 GTIN (F-pak): 7090040911476 GTIN (D-pak): 7090040915405
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra ASK

ASK

¤ASK VOI VOI Økologisk Lammepølse 255g Økologisk Salami

Viken

Økologisk lammepølse basert på Norske råvarer, ramsløk, karve og einebær.

Gå til produkt

ASK

¤ASK Holy Baloney 255g Pølse

Viken

Holy Baloney er en økologisk spekepølse med hvitløk og sort pepper. Den er ren og mild på smak med en vellagret umami smak.

Gå til produkt

ASK

¤ASK Pablo Økologisk Chorizo Salami 255g

Viken

Økologisk spekepølse med røkt spansk paprika, fennikel og mazanilla sherry. En chorizo med norske aner. Produktet er ingrediens godkjent av Debio og inneholder 96,6% økologiske råvarer.

Gå til produkt

ASK

¤ASK Slegge Spekepølse av Frilandsgris med Chili og Paprika Spekepølse med Chili og Parika

Viken

Spekepølse med chilli og sort pepper. Vinner av Det Norske Måltid 2017 Vinner av Årets Matspire 2017 Vinner av Matkanalens stipend 2017

Gå til produkt