ASK

¤ASK Holy Baloney 255g Pølse

Kjøp hos ASKO
  • Spesialitet
  • Debio

Vurdering fra fagjury

Holy Baloney er en smaksrik og fyldig pølse av salami-typen som er håndlaget på Ask Gård. Pølsen er basert på kjøtt fra økologisk, utegående Duroc-gris med høy slaktevekt levert fra grisebonden Heinrich Jung. Pølsen er smaksatt med økologisk sort pepper og hvitløk og er modnet med hvitmugg. Holy Baloney er håndstappet i tarm, knytes med hampetau i hesteskoform og modnes og tørkes i klimarom på Ask gård. Holy Baloney utmerker seg innenfor kategorien salamipølser med sine rene, rike råvaresmaker med milde kryddertoner. Holy Baloney ligger langt over standard innen kategorien salamipølser og Ask Gård bidrar med dette produktet til å være en spydspiss innen norsk kjøttforedling.

×

Holy Baloney er en økologisk spekepølse med hvitløk og sort pepper. Den er ren og mild på smak med en vellagret umami smak.

Holy Baloney er vår mildeste og reneste pølse. Den er vel balansert og har nydelige umami toner. Stoppes i natur tarm for hånd og knyts med hampetau slik man har laget spekemat i Italia i hundre hvis av år.

På ASK gård er råvare, handtverk og dyrevelferd i fokus. Vi samarbeider men bonden Heinrich Jung om grisene. De er av rasen Duroc og bor fritt ute hele livet på 800 mål skog og mark. Soya er fjernet fra foret og erstattet med solsikke som er vesentlig mer bærekraftig og har samme verdier næringsmessige. Vi kaller denne grisen Øko ++ og er stolte av det.

Spekepølsene på ASK lages på Italiensk handtverk, kjøtt og urter kvernes, blandes og stoppes for hånd. Modnes og tørkes sakte i vårt spesial lagde klimarom.

Som en av få bruker ASK en egen Italiensk edelmugg på pølsene, det har flere fordeler, men bla er den med på å bidra med smak og møring av kjøtt og fett.

I salg hos ASK produktene finner du i landets ledende delikatessebutikker, restauranter, cafer og i 160 Meny butikker mm.

Kjøtt Spekemat og spekepølser Viken


 


ASK

Viken

Produsent av av premium spekemat. Tuftet på Norske råvarer og Italiensk handverk. Råvarens kvalitet og fokus er vikti...

Gå til produsent
Ingredienser økologisk svinekjøtt, salt, økologisk druesukker, økologisk sort pepper, økologisk hvitløk, melkesyrebakterie
Allergener -
Holdbarhet 240 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 2 - 10 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 410 / 1702
Fett 33
– mettede fettsyrer 11.3
Karbohydrater 1.3
– sukkerarter 0.9
Protein 26.9
Salt 4.9

Innhold

Ingredienser økologisk svinekjøtt, salt, økologisk druesukker, økologisk sort pepper, økologisk hvitløk, melkesyrebakterie
Allergener -
Holdbarhet 240 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 2 - 10 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 410 / 1702
Fett 33
– mettede fettsyrer 11.3
Karbohydrater 1.3
– sukkerarter 0.9
Protein 26.9
Salt 4.9

Produktvarianter

  • ¤ASK Holy Baloney 255g Pølse
    EPD: 5110978 GTIN (F-pak): 7090040910066 GTIN (D-pak): 7090040911063
  • ølpølser
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra ASK

ASK

¤ASK VOI VOI Økologisk Lammepølse 255g Økologisk Salami

Viken

Økologisk lammepølse basert på Norske råvarer, ramsløk, karve og einebær.

Gå til produkt

ASK

¤ASK Pablo Økologisk Chorizo Salami 255g

Viken

Økologisk spekepølse med røkt spansk paprika, fennikel og mazanilla sherry. En chorizo med norske aner. Produktet er ingrediens godkjent av Debio og inneholder 96,6% økologiske råvarer.

Gå til produkt

ASK

¤ASK Passe Spekepølse av Frilandsgris med Fennikel og Grønn Pepper 250g Spekepølse

Viken

Passe er en spekepølse av frilandsgris med fennikel og grønn pepper

Gå til produkt

ASK

¤ASK Slegge Spekepølse av Frilandsgris med Chili og Paprika Spekepølse med Chili og Parika

Viken

Spekepølse med chilli og sort pepper. Vinner av Det Norske Måltid 2017 Vinner av Årets Matspire 2017 Vinner av Matkanalens stipend 2017

Gå til produkt