ASK BRYGGHUS

Viken

Produsent av økologisk alkoholfri drikke. Fokus på høy kvalitet og god smak.

Vi i ASK Brygghus har valgt å lage en 100% ekte RAW fermentert kombucha, med det mener vi at vi tilsetter ingen smaks essenser, juicer eller andre tilsetninger. Vi har også valgt å kun bruke økologiske ingredienser og med dette var vi den første i Norge som hadde Debio godkjent kombucha.
Råvarene
Ingrediensene vi bruker i ASK Brygghus er ufattelig viktige, vi bruker derfor utrolig mye tid på å spore opp de beste og mest unike smakene. Til dette har vi med oss Norges eneste te sommelier.
Vi mener at de subtile smakene bringer frem og underbygger den viktigste av ingrediensene, nemlig te.
Kombucha er i tillegg til å være en sund og sukkerfattig tørstedrikk meget velegnet til mat og som en leskedrikk. Da gjerne som et substitutt for alkoholholdige drikke.

I tillegg til dette har vi begynt å produserer en rekke alkoholfrie blandevann og mineralvann. Først ut er Ging Kong vår økologiske ingefærøl og nå kommer også en liten verdens nyhet økologisk Indian Tonic med det fengende navnet IT. Vi lager også økologiske is-te som er laget på naturlige te sorter i smakene mango, jordbær, eple og eksotisk vanilje.

Alle produkter fra ASK BRYGGHUS