Gå til lokalmat.no Logg inn
MENY
Kom i gang med egenrevisjon

Kom i gang med egenrevisjon

Egenrevisjonen er et grunnleggende premiss for lokalmat.no, det er slik vi får inn dokumentasjon på hvordan du jobber med trygg mat. Slik kommer du i gang!

Logg inn på revisjonssystemet som ny produsent

  • Som ny produsent er det hele ganske enkelt. Gå til denne siden: innlogging og trykk på glemt passord. Lokalmat.no har allerede opprettet en bruker for deg, men du må sette et passord for å kunne logge inn.
  • På neste side er det viktig at du først velger "personlig bruker" før du legger inn eposten, eller mobilnummeret du bruker på lokalmat.no. Følg deretter instrusjonene for å lage et nytt passord

Skjermbilde 2022-03-30 kl. 14.32.03

 

 

 

 

 

 

  • Når du har fått opprettet nytt passord, velger du å logge inn på KSL. 
  • Deretter logg inn med epost eller mobilnummer.

Eksisterende bruker

 

Kom i gang med egenrevisjon

Å fylle ut revisjonen

Egenrevisjonen har på de fleste spørsmål tre alternativer. Ja, nei, eller ikke aktuelt.

  • Ja da er alt i orden, det er likevel slik at på mange spørsmål kreves det dokumentasjon, du kan da enten laste opp dokumentasjon som bekrefter at du har svart korrekt. Eller så kan du beskrive hvor dokumentasjonen befinner seg, for eksempel i kapittel 13 i HMS permen.
  • Nei, da er ikke alt i orden, og du må opprette et avvik, dette er ikke farlig, men en bra ting. Du har funnet et forbedringsområde og revisjonen har virket som den skal. Opprett et avvik og sett en dato for når avviket skal være lukket. Om du ikke har lukket avviket innen fristen følges du opp.
  • Ikke aktuelt, er ikke spørsmålet aktuelt for din bedrift? Da velger du dette alternativet. Gjelder ofte enkeltmannsforetak på spørsmål om alle ansatte har arbeidsavtaler, eggprodusent på spørsmål om varmebehandling og lignende.

Lykke til!

Skrevet av: Stiftelsen Norsk Mat

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no