Gå til lokalmat.no Logg inn
MENY

Smekkfullt lokalmatområde på smak 2020

Lokalmat.no, Økologisk Norge og HANEN samarbeider i år stort mot Smak 2020 og stiller med over 200 kvadratmeter med lokalmatprodusenter. Vi har fortsatt plass til noen få utstillere. Førstemann til mølla!

bilde_smak

Smak 2020

SMAK er nordens ledende møteplass for utstillere innen områdene Mat & drikke, Maskiner & utstyr, Interiør & design, IT & teknologi og  Øl, vin & brennevin.

SMAK er en arena hvor fagbesøkende får innblikk i innovasjon og nyheter i bransjen. Messen er opptatt av å fremme norsk matkultur og har fokus på handel og verdiskapning. Messen går hvert tredje år og tiltrekker seg rundt 30 000 fagbesøkende. Utstillerne på SMAK er alt fra små lokalprodusenter til store internasjonale merkevarer

Unik mulighet

Smak 2020 er en fantastisk mulighet for lokalmatprodusenter til å vise seg frem for nye og eksisterende innkjøpere. Det inngås mange gode avtaler under og ikke minst like etter smak messen. Å gi disse produsentene verktøyene til å selge sine produkter, og det best mulige utgangspunktet for en vellykket deltakelse på smak er viktig. 

Ta kontakt med Petter på mobil 93060905

valdres smak