Gå til lokalmat.no Logg inn
MENY

Info fra Stiftelsen Norsk Mat

Ny runde med Lokalmatskolen

Stiftelsen Norsk Mat inviterer, i samarbeid med "Guldkorn – smak på Østfold", nye lokalmatprodusenter i Viken til lokalmatskolen nå i høst.

Selge på REKO? Hva med et lite kurs?

Stiftelsen Norsk Mat har skreddersydd et lite grunnkurs for lokalmatprodusenter. Og best av alt – det er gratis!

Lokalmatskolen er i gang!

Første runde med Lokalmatskolen er i gang og 13 lokalmatprodusenter fra region Innlandet deltok på første samling på Thorbjørnrud Hotel i Jevnaker. – Dette var bra! Dyktige kursledere og tid til å diskutere gode problemstillinger, sier deltaker Marianne Wimmer fra Gransjøberget Viltkjøkken.

Nye tall om lokalmatomsetning!

Lokalmatsalget er for første gang målt i hele markedet. Totalomsetningen av lokalmat til forbruker er på over 11 000 000 000!

Smekkfullt lokalmatområde på smak 2020

Lokalmat.no, Økologisk Norge og HANEN samarbeider i år stort mot Smak 2020 og stiller med over 200 kvadratmeter med lokalmatprodusenter. Vi har fortsatt plass til noen få utstillere. Førstemann til mølla!

SMAK 2020

For registrerte produsenter på lokalmat.no med godkjent egenrevisjon arrangerer vi i samarbeid med HANEN og Økologisk Norge et lokalmatområde på Smak 2020. SMAK 2020 arrangeres på Norges Varemesse på Lillestrøm 3. - 6. Mars 2020. Vi håper mange ønsker å bli med!

Påmeldingen til Det Norske Måltid har åpnet

Det Norske Måltid leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke for 12. året på rad! De har nå åpnet for påmelding i årets 13 kategorier, og introduserer en ny kategori for alkoholfri drikke kalt «Årets drikk». Påmeldingsfristen er 20. august 2019.

Rådgiving - Markedstjenester til lokalmatprodusenter

Matmerk markedstjenester

Kom i gang som produsent på Lokalmat.no - se intro-film her

Lokalmat.no gjør det enkelt å vise frem dine produkter til innkjøpere over hele Norge. Se mer i intro-filmen under.