Kursoversikt
Vi heier på våre flotte lokalmatprodusenter, og vil gjerne bidra med å skape nytteverdi for både produsenter og innkjøpere. Våre kurs er satt sammen til deg, så du alltid kan styrke din unike kompetanse.
Kommende kurs og arrangementer
Få fram nytteverdien, tilbudet og hvor kursene er hentet fra. Er de kvalitetssikret?

I regi av mathåndverk.no
Lær alt du ønsker å vite om pølseproduksjon
18.04.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Teorikurs for ysteriansatte
18.04.2023
18:00
Grindal Salmon Lodge, Orkdalsveien, Rennebu, Norge

I regi av mathåndverk.no
Fagdag pommelier – Gabe Cook
19.04.2023
10:00
Sjøtunsvegen 32, 6899 Balestrand, Norge

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul i Bærekraftig matproduksjon og forbruk, 3 samlinger
04.05.2023
09:00
Mosjøen videregående skole studiested Marka, Hongaardsvegen 33 8658 Mosjøen

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i mattrygghet og HACCP
09.11.2023
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no