Kursnavn:

 REKO 1 - Prissetting og lokalmat

Sted og tid:

TEAMS
 11. 08. 2021
Kl 12.00

Arrangør:   Stiftelsen Norsk Mat
Kontaktperson:

Dagfinn Pedersen

dagfinn.pedersen@norskmat.no

Tlf : 911 64 054 

Forkunnskaper:

Passer for alle 

 

 

Informasjon:

Dersom klokkeslett og tidspunkt ikke passer, finner vi gjerne en annen tid sammen med dere

Kursavgift:

 Gratis

 

Påmelding:

Meld deg på til Dagfinn Pedersen, dagfinn.pedersen@norskmat.no
Du vil så motta en påmelding til et møte i Teams via din e-post

Kurset gjennomføres med minmum 5 personer - maks antall kursdeltakere er 15 personer

 


•Lokalmat.no – Hvordan lokalmat.no kan hjelpe deg med å holde orden på lover og forskrifter som gjelder din produksjon
•Stiftelsen Norsk Mat – Hvem er vi, hva gjør vi og hvordan kan du bruke oss
•Kalkyle – Hvordan sette opp en kostnadskalkyle per produkt
•Enkel markedsanalyse – Hvordan se på markedet rundt deg med nye øyne og identifisere mulighetsrom og konkurransesituasjon
•Enkel markedsundersøkelse – Bruk de rundt deg til å hjelpe deg i utviklingen av din bedrift
•Prissetting – Vi bruker det vi har gått gjennom til å sette rett pris på produktet ditt.

 

Målgruppe

Små, relativt nystartede produsenter.

Mål for kurset

Produsenten skal få innsikt i nyttige verktøy for å holde orden på lover og forskrifter for sin produksjon, samt øvrige relevante tjenester som Stiftelsen Norsk Mat tilbyr. Videre skal produsenten få god kunnskap om riktig prissetting på sine produkter.