Gå til lokalmat.no Logg inn
MENY

Kommende kurs

Her finner du kommende kurs for deg som lokalmatprodusent.

Kursoversikt Stiftelsen Norsk Mat

Hva koster det å lage en pølse? Produktkalkyler

TEAMS 16.06.2021 ​ kl 12.00

Sett rett pris på produktene dine

TEAMS 16.06.2021 ​ kl 20.00

Demo i butikk

Kurs i demo i butikk, TEAMS 17.06.2021 ​ kl 20.00

Bedriftens tilstand - regnskap, budsjett og likviditet

TEAMS 21.06.2021 ​kl 12.00

Demo i butikk

Kurs i demo i butikk, TEAMS 09.08.2021 ​kl 12.00

Hvordan velge distribusjonsløsning

TEAMS 09.08.2021 kl 20.00

Hvordan gjøre produktene klare for et større marked?

TEAMS 10.08.2021 kl 12.00

REKO 1 - Prissetting og lokalmat

Kurs for produsenter som selger produkter via REKO, TEAMS 11. 08. 2021 Kl 12.00